Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος τις προσφορές μας 

facebook
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
logo
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2321055174 & 2321111367
Κλείσιμο

Νέος λογαριασμός

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter σχετικά με νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!

Η εταιρεία ΤΣΑΠΟΥ ΦΛΩΡΑ χρησιμοποιεί, ενόψει της χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου, τα προσωπικά σου στοιχεία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εφόσον προχωρήσεις με την ‘Εγγραφή’ σου, δηλώνεις ρητά πως αποδέχεσαι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Η εταιρεία ΤΣΑΠΟΥ ΦΛΩΡΑ χρησιμοποιεί τα στοιχεία που δήλωσες στα πλαίσια της εγγραφής και σύνδεσής σου, της περιήγησής σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα, της παραγγελίας σου ή κατά την απλώς προσπάθεια για παραγγελία σου, για προωθητικούς της σκοπούς, ειδικά για ενημέρωσή σου σχετικά με προϊόντα, προσφορές, έρευνες και Newsletters. Δέχεσαι να επικοινωνούν μαζί σου για την εκπλήρωση των προωθητικών αυτών σκοπών με e-mail, SMS και άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Την συγκατάθεσή σου μπορείς να την ανακαλέσεις ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

*Αν εγγραφείς στο Newsletter μας, η floraonline.gr θα σου στέλνει με e-mail ή sms ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τις υπηρεσίες της, αλλά και θα επικοινωνεί μαζί σου απευθείας ή μέσω τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών για την διενέργεια ερευνών εξυπηρέτησης πελατών. Για να λαμβάνεις newsletter, επιβεβαίωσε την συγκατάθεσή σου κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα σου στείλουμε μέσω e-mail. Εάν επιθυμείς να διαγραφείς από την υπηρεσία αυτή, κάνε κλικ στο σύνδεσμο που θα βρεις στο τέλος κάθε Newsletter που λαμβάνεις. Περισσότερες πληροφορίες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Copyright 2019 © FLORAONLINE • All rights reserved