Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος τις προσφορές μας 

facebook
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
logo
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2321055174 & 2321111367
Κλείσιμο

Όροι Πωλήσεων

1. Εισαγωγή
Οι παρακάτω είναι οι όροι πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΤΣΑΠΟΥ ΦΛΩΡΑΣ με την επωνυμία ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ που εδρεύει στην Εμμανουήλ Ανδρόνικου 26 Σέρρες Τκ62100 τηλ 2321058780.
 
2. Γενικά
Η Εταιρεία μέσω του παρόντος δικτυακού της τόπου (floraonline.gr) δίνει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τις υπηρεσίες που αυτή τους προσφέρει.
Κατ’ αρχάς, ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι Όρους πωλήσεων (του λοιπού «Όροι»), που διέπουν αγορές των προϊόντων μας σ’ αυτό. Εάν ο χρήστης/επισκέπτης συμφωνεί με τους παρόντες Όρους, πρέπει να τους αποδεχθεί, κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο , που βρίσκεται στην φόρμα εγγραφής. Προσοχή, τα Παιδικά Φλώρα θεωρούν ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν από την επίσκεψή τους σ’ αυτό, έχουν διαβάσει και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με τους παρόντες Όρους (όπως και με τους παραπάνω γενικούς Όρους Χρήσης) και ότι τους έχουν αποδεχθεί. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους, καλείται ο χρήστης/επισκέπτης να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Παιδικών Φλώρα και να εξέλθει άμεσα από τον δικτυακό τόπο αυτό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο «επικοινωνία» (floraonline.gr)
 
3. Πληροφορίες προϊόντων
Ο παρών δικτυακός τόπος περιέχει τις κάτωθι πληροφορίες σχετικά με τα την Εταιρεία και το προϊόντα της διατίθενται προς πώληση μέσω αυτού:
  • την διεύθυνση της Εταιρείας,
  • την περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος,
  • την τιμή (με ΦΠΑ), την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφορά
  • τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης,
  • την διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής,
  • το δικαίωμα υπαναχώρησης,
4. Τιμές
Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τιμή και το ποσοστό έκπτωσης αναφέρονται αφού επιλεγούν μέγεθος και χρώμα.
 
5. Ποιότητα
Τα προϊόντα των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΛΩΡΑ που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν την σφραγίδα επώνυμων εταιριών του χώρου και έχουν περάσει από έλεγχο ποιότητας . Εάν παρ’ ελπίδα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται ο χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ, η οποία θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.
 
6. Διαθεσιμότητα
Για όλα τα προϊόντα που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους στην αποθήκη της Εταιρείας. Έτσι κάθε χρήστης/επισκέπτης μπορεί να διαπιστώσει άμεσα και εύκολα, πριν κάνει την παραγγελία του, ποια από τα προϊόντα των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΛΩΡΑ είναι διαθέσιμα στην αποθήκη της και άμεσα παραδοτέα.
 
7. Τρόπος παραγγελίας
Ο χρήστης/πελάτης που επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πρέπει κατ’ αρχάς να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών του και στη συνέχεια να προχωρήσει με
α) την αποστολή της παραγγελίας στην Εταιρεία κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο και
β) την συμπλήρωση της φόρμας πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί «Πληρωμή».
Τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ, μόλις λάβουν την ως άνω παραγγελία, αποστέλλει πρώτα στον χρήστη/πελάτη με e-mail στην ηλεκτρονική του διεύθυνση αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας του αυτής. Προσοχή, η αποστολή από τον χρήστη/πελάτη της παραγγελίας του στην Εταιρεία αποτελεί την πρόταση προς την τελευταία για κατάρτιση της σύμβασης πωλήσεως, η δε αποστολή από την Εταιρεία προς τον χρήστη/πελάτη του αποδεικτικού παραλαβής της εν λόγω παραγγελίας, αποτελεί αποδοχή από την Εταιρεία της πρότασης για κατάρτιση της εν λόγω συμβάσεως, η οποία θεωρείται καταρτισθείσα μόνο με την κατά τα ανωτέρω αποστολή από τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας. Η έκθεση των προϊόντων των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΛΩΡΑ στον δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεν αποτελεί πρόταση προς τον χρήστη/επισκέπτη για σύναψη σύμβασης πωλήσεως.
Το δέμα που αποστέλλουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ στον χρήστη/πελάτη σε εκτέλεση της παραγγελίας του συνοδεύονται από απόδειξη λιανικής πωλήσεως.
 
8. Πληρωμή
Η πληρωμή του προϊόντος ή των προϊόντων που παρήγγειλε ο χρήστης/πελάτης γίνεται με τους εξής τρόπους: Πιστωτική κάρτα, Τραπεζική κατάθεση, PayPal, Αντικαταβολή (με χρέωση 2€) Η Εταιρεία δέχεται την πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA και Mastercard. Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται, και τυχών έξοδα που μπορεί να προκύψουν επιβαρύνουν εξ\' ολοκλήρου τον πελάτη/χρήστη διαφορετικά χρεώνονται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας με 5€ (έξοδα + αντικαταβολή). .
 
9. Μεταφορά και παράδοση
Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και το ύψος (αξία) της παραγγελίας ως εξής:
  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 3,5€ .
  • Σε παραγγελίες άνω των 50€ ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών (εξαιρείται η αντικαταβολή με χρέωση 2€).
Τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ δεσμεύονται να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση.
Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.
Οι παραγγελίες εκτελούνται σε τρεις έως πέντε το αργότερο εργάσιμες ημέρες.
Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.
 
10. Δικαίωμα υπαναχώρησης
Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να παραλάβει το προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αν, παρ’ όλη την προσοχή που δίνουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ στην ποιότητα των προϊόντων τους, δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτά, μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που θέλει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΛΩΡΑ δεσμεύονται να επιστρέψουν άμεσα την αξία του επιστραφέντος προϊόντος, με τραπεζική κατάθεση στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία. Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον χρήστη/πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία, αναιτιολόγητα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αφορά. Από την πλευρά του, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην Εταιρεία, άθικτο, στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές από την Εταιρεία μόνον για προϊόντα που επιστρέφονται άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα και χρεώνονται με 5€ για τις αστικές περιοχές και με 8€ για τις λοιπές.
Για την γρήγορη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή του, ο χρήστης/πελάτης που αποφάσισε να ασκήσει το ανωτέρω δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να χρησιμοποιήσει την φόρμα επιστροφής που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία.
 
11. Επιστροφή προϊόντων
Προσοχή, οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 14 ημερών από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για αντικατάστασή η Εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.
 
12. Εγγύηση
Τα προϊόντα των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΛΩΡΑ ελέγχονται επανειλημμένα και συγκεκριμένα πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η αποστολή ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα, το οποίο παραδίδεται σε χρήστη/πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος και το ελάττωμα αυτό δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη/πελάτη αντικαθίσταται με άλλο πανομοιότυπο. Η ως άνω υποχρέωση αντικατάστασης δεν υφίσταται εάν η φθορά στο προϊόν της Εταιρείας προκλήθηκε από την μη τήρηση των οδηγιών χρήσης του, από κακή συντήρησή του, ή πρόκειται για την φυσιολογική φθορά από την χρήση του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία που προκλήθηκε από τη χρήση του εν λόγω προϊόντος.
 
13. Προσωπικά δεδομένα
Δείτε το σχετικό κεφάλαιο των γενικών Όρων Χρήσης.
 
14. Αλλαγή ονόματος
Για την σίγουρη και έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων που παραγγέλθηκαν από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα καλούνται χρήστες/πελάτες να ενημερώνουν άμεσα την Εταιρεία για οποιαδήποτε αλλαγή της διευθύνσεως ή των άλλων στοιχείων της ταυτότητάς τους, αναφέροντας εάν είναι δυνατόν το «κωδικό πελάτη» που τους έχει δοθεί στο πλαίσιο της χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου.
 
15. Εφαρμοστέο δίκαιο
Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Σερρών.
 
16. Τραπεζικοί λογαριασμοί.
 
         
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR43 0172 2560 0052 5608 5814 772
Aρ.λογ 5256085814772
Τσάπου Φλώρα 
 
Τράπεζα Εθνική
IBAN: GR4101104650000046540276634
Aρ.λογ 46540276634
Τσάπου Φλώρα
 
Τράπεζα Eurobank
ΙΒΑΝ:GR1902601310000790200868929
Αρ.λογ 00260131790200868929
Τσάπου Φλώρα
 
Τράπεζα Alpha
IBAN: GR4701408100810002002024896
Αρ. λογ 810002002024896
Τσάπου Φλωρα 
 
 
Copyright 2019 © FLORAONLINE • All rights reserved